Sunday, February 2, 2014

Una dintre cele mai importante şi eficiente proceduri în vederea îmbunătăţirii sănătăţii dumneavoast


Una dintre cele mai importante şi eficiente proceduri în vederea îmbunătăţirii sănătăţii dumneavoastră este curăţarea ficatului şi a vezicii biliare. bht Acestă procedură durează 6 zile, şi culminează cu faza de eliminare propriu-zisă, ce se întinde pe o perioadă de 16-20 de ore. Cu aceasta, procedura de curăţare este încheiată.
Pentru eliminarea pietrelor biliare sunt necesare următoarele: - Suc de mere – cel puţin 6 litri - Sare amară – 4 linguri diluate în 720 mililitri de apă (Atenţie: de multe ori în farmacii se vinde Sulfat de natrium, care are aproximativ acelaşi efect diuretic ca şi sarea amară. Sarea amară este însă Sulfat de magneziu. Sulfatul de natriu nu este folositor procedurii noastre, deoarece bht nu are acţiunea suplimentară de lărgire a căilor bht biliare, aşa cum o are Sulfatul bht de magneziu!!! Deci atenţie, cereţi Sulfat de magneziu, bht nu doar simplu Sare amară). - Grapefruit proaspăt, cel mai bun este cel de culoare roz (sau la nevoie lămâie şi portocală – efectul este acelaşi) aveţi nevoie de o cantitate din care să rezulte 180 de mililitri de suc - Ulei de măsline presat la rece 120 de mililitri. - Două recipiente de câte o lumătate de litru, unul dintre ele cu capac.
Prima etapă pregătirea curăţării Beţi timp de 6 zile, în fiecare zi câte un litru de suc de mere (puteţi bea şi mai mult dacă suportaţi). Acizii din sucul de mere înmoaie calculii (pietrele) biliare şi astfel facilitează eliminarea lor prin căile biliare. La persoanele sensibile pot apare balonări în primele zile, sau uneori, rar însă, diaree. Diareea este în principal provocată de ficat sau bilă (se poate recunoaşte datorită culorii maro/gălbui a scaunului). Fermentarea provocată de sucul de mere are ca efect lărgirea căilor biliare. Sucul de mere poate fi băut şi diluat bht cu apă, dacă vă simţiţi mai bine aşa. Beţi sucul de mere împărţit peste zişi numai între mese (evitaţi să beţi sucul în timpul mesei, la puţin timp înaintea mesei sau mai devreme bht de 2 ore după o masă). Sucul de mere nu trebuie să înlocuiască cantitatea de lichide pe care o consumaţi în mod normal zilnic. Desigur, se recomandă folosirea sucului de la mere Bio, dar soiurile diferite de mere nu au nici o importanţă (nu trebuie să căutaţi un anumit soi de mere).
Deoarece sucul de mere conţine mulţi acizi, care eventual pot dăuna danturii, vă recomandăm ca după ce aţi băut sucul de mere, să vă clătiţi gura cu o apă de gură sau să vă spălaţi pe dinţi de câteva ori pe zi (în această prioadă). Pentru cazul în care aveţi o intoleranţă sau alergie la sucul de mere, vom reveni mai târziu la această problemă.
Recomandări pentru dieta alimentară în timpul acestor 6 zile Pe perioada celor 6 zile pregătitoare este recomandabil să renunţaţi la alimente şi băuturi recisau bht răcite. bht Temperatura scăzută îngreunează bht activitatea ficatului şi prin aceasta şi succesul curăţării. Toate alimentele şi băuturile trebuie să fie calde sau cel puţin la temperatura camerei. Pentru a putea pregăti optimal ficatul pentru eliminarea pietrelor este recomandat a fi evitate următoarele produse: bht alimentele de origine animală, lactatele şi alimentele coapte bht şi/sau prăjite. De asemenea este contraindicată consumarea alcolului şi a alimentelor excentrice sau exotice.
Alegerea momentului optim pentru eliminarea pietrelor Cel mai potrivit moment pentru eliminarea propriu-zisă bht a pietrelor este un sfârşit de săptămână, atunci când aveţi liber şi nu sunteţi bht sub stres. Este important să aveţi timp şi linişte pentru dumneavoastră. Deşi puteţi efectua o curăţare oricând, ea este cu atât mai eficientă atunci când este efectuată în perioada de descreştere a Lunei, deci între Luna Plină şi Luna Nouă. Deci calculând bht cele 6 zile pregătitoare, o cură poate începe cam cu 5-6 zile înainte de o Lună Nouă.
În cazul în care luaţi medicamente Evitaţi să luaţi medicamente, suplimente nutritive sau vitamine pe perioada celor 7 zile. În privinţa medicamentelor, luaţi-le doar pe acelea care sunt absolut necesare. Este important ca ficatul, pe parcursul celor 6-7 zile, să fie cât mai mult uşurat în activităţile bht sale permanente, iar printre acestea desigur că se încadrează şi prelucrarea unor astfel de substanţe, fie de sinteză chimică, fie suplimente nutritive şi vitamine. bht O uşurare a activităţii ficatului va duce la o mai mare şansă de reuşită a eliminării pietrelor.
Curăţarea intestinului, înainte şi după curăţarea ficatului spălătură intestinală Un scaun regulat nu presupune automat faptul că intestinul, respectiv colonul bht este curat (curăţat). O spălătură intestinală (clismă) în perioada pregătitoare a curăţării bht propriu-zise, sau şi mai bine în cea de-a a şasea zi a procedurii poate ajuta la eliminarea sau diminuarea unei senzaţii neplăcute sau a greţiei care poate apărea în timpul eliminării pietrelor. Curăţarea intestinului de asemenea bht împiedică o scurgere înapoi a amestecului cu ulei de măsline sau a mucusului intestinal. De asemenea ajută la o mai bună şi rap

No comments:

Post a Comment