Sunday, March 9, 2014

Ņujorkā, ASV paziņota nacionālās kritiķu padomes šā gada balvu sadale. Šogad pārliecinoši triumfējus


SĀKUMS KINO ZIŅAS Latvijā Pasaulē KINOTEĀTROS Šonedēļ being Drīzumā Visas filmas BLOGS & RAKSTI Blogs Recenzijas Kino Raksti VIDEO UN FOTO Video Galerijas being FILMU TOPS Filmu rezultāti Skatītāju balsojuma tops REPERTUĀRS Kino Citadele Cinamon Alfa LIETOTĀJIEM Aptaujas un prognozes Spēles Pievienoties Noteikumi Kinokino.lv
Saistītie being raksti MEITENE AR PŪĶA TETOVĒJUMU mājaslapa Bērnss par Ž. Verna klasikas ekranizāciju Finčers producēs filmu par fotogrāfi Langi Režisors Deivids Finčers un kārtējā PANIKA KLEOPATRAS projekts Deivida Finčera rokās SOCIĀLAIS TĪKLS saņem Eddie Awards godalgu Londonā uzvar SOCIĀLAIS TĪKLS, KARAĻA RUNA SOCIĀLAIS TĪKLS saņem USC Scripter balvu
Ņujorkā, ASV paziņota nacionālās kritiķu padomes šā gada balvu sadale. Šogad pārliecinoši triumfējusi filma SOCIĀLAIS TĪKLS , kura tiek uzskatīta arī par vienu no favorītēm šā gada balvu sezonā (no septembra līdz Oskaru šovam). Filma attēlo pasaules vadošā sociālā tīkla Facebook tapšanu. SOCIĀLAIS TĪKLS godalgots gada labākās filmas, labākā režisora (Deivids Finčers), labākā aktiera being (Džese Aizenbergs) un labākā adaptētā scenārija (Ārons Sorkins) kategorijās. being
Par labāko aktrisi atzīta Leslija Manvila filmā CITS GADS, labākā ārzemju filma OF GODS AND MEN, Bena Afleka filmas PILSĒTA aktieri atzīti par labāko aktieru ansambli, savukārt ROTAĻLIETU STĀSTS 3 triumfēja labākās animācijas filmas kategorijā.
Nacionālā kino kritiķu padome darbojas kopš 1909.gada - šogad tā atzīmēja savu 101. jubileju. Tā ir bezpeļņas organizācija, kurā kā biedri darbojas filmu kritiķi, kā arī filmu zinātnieki, akadēmiķi, studenti being un kino industrijas pārstāvji.
Filma ļoti laba. Tikai negaidīju, ka kases ieņēmumi būs tik mazi. Galu galā kurš nezin Facebook, tik labi aktieri, režisors, bet kase diezgan patukša.
Komentārus var rakstīt jebkurš anonīms lietotājs, ievērojot lietošanas noteikumus . Lai varētu vērtēt filmas, rakstīt recenzijas being un blogus, piedalīties konkursos un aptaujās ir jāreģistrējas. Reģistrējies šeit !
Kinokino neatbild par pievienotajiem lietotāju komentāriem un rakstiem, kā arī aicina lapas lasītājus, being rakstot atsauksmes, ievērot morāles un pieklajības normas. Lūguma neievērošanas gadījumā KinoKino patur tiesības liegt rakstu being komentēšanas iespēju. Ievietojot savus komēntārus www.kinokino.lv, lietotājs automātiski piekrīt tā piedāvātajiem noteikumiem un nevar izvirzīt nekādas pretenzijas.


No comments:

Post a Comment