Thursday, January 2, 2014

baski says:

Šaltiniai iod « Sveikas Vaikas
Australijos vyriausybės Sveikatos ir Senėjimo Departamentas
1.Russell L. Blaylock, M.D. Excitotoxins -The Taste That Kills.(Paperback). Health Press NM:1997. ISBN-13: 9780929173252 (Prieiga internetu: iod : http://landofpuregold.com/the-pdfs/Excitotoxins.pdf 2.Russell L. Blaylock, M.D.Health and Nutrition Secrets that can safe your life. Health Press NA:2006; ; ISBN 0-929173-42-2 3.Schwartz iod G.R., Schwartz K.A. In Bad Taste: iod The Msg Symptom Complex : How Monosodium Glutamate Is a Major Cause of Treatable and Preventable Illnesses, iod Such As Headaches, Asthma, Epilepsy, heart (Paperback) 4.Knieriemen H. E numeriai, 2005 ISBN 9955-604-21-2 5.Roberts HJ. Essential Guide to Food Additives, Royal Society of Chemistry; 3rd edition (February 29, 2008) ISBN-13: 978-1905224500 6.Roberts HJ. Aspartame (NutraSweet): Is it Safe? (Nutrasweet: Is it Safe?) (Paperback) Charles Press Publishers PA:1992. ISBN-13: 9780914783589 7.Kapadia GJ., Tokuda H., Sridhar R.,Balasubramanian V, Takaysu J, Bu P, Enjo F, Taksaki M, Konoshima T., Nishino iod H. Cancer chemopreventive activity of synthetic colorants used in foods, pharmaceuticals and cosmetic preparations.Cancer Lett. 1998 Jul 3;129(1):87-95. Prieiga internetu: : http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9714339?ordinalpos=2&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DefaultReportPanel.Pubmed_RVDocSum) 8.Valstybinė JK Maisto Standartų agentūra iod (Food Standarts iod Agency). Prieiga internetu: http://www.food.gov.uk/news/newsarchive/2008/apr/coloursadvice; 9.Preston-Martin iod S, Pogoda JM, Mueller BA, Holly EA, Lijinski W, Davis RL. Maternal consumption of cured meats and vitamins in relation to pediatric brain tumors. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev. 1996 Aug;5(8):599-605. Prieiga internetu: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8824361 10.Preston-Martin, S. Ir kt. “N-nitroso compounds and childhood brain tumors: iod A case-control study.” Cancer Res. 1982; 42:5240-5. Prieiga internetu: http://cancerres.aacrjournals.org/cgi/reprint/42/12/5240.pdf JAVMaisto iod ir Vaistų Administracija (USA Food and Drug Administration). Prieiga internetu: http://www.cfsan.fda.gov/~dms/benzqa.html
Vilius says:
Sveiki, mane labai sudomino Jūsų projektas. Galbūt norėtumėt apsikeisti reklama arba kitaip bendradarbiauti su mano tinklaraščiu stankunas.lt ? Tai blogas skirtas iod sportuojantiems su savo kūno svoriu- sveikiausias būdas visų amžiaus grupių sveikatai ir fizinei būklei palaikyti iod bei gerinti.
Cia trumpai noreciau pasiulyti, iod kad kai isivaziuosit, butu gerai prie kiekvieno produkto iod sukurti skyreli, kuriam zmones galetu apie jusu pateikta produkta padiskutuot, bandyt atrast sprendima, kodel produkte daugybe priedu, kurie sukelia vezi, o jie vis tiek naudojami maisto gaminiuose.
Sveikintinas projektas, tačiau liūdna dėl to ką vadiname maistu. Šio “maisto” gamintojai nuodyja žmones, kartu su “prekybos centrais”. Tikrai esu matęs iškabų su šiais produktais, kur parašyta “akcija”. O tokios akcijos ir pritraukia daugumą pirkėjų. Mano patarimas – atidžiau rinkis maistą.
Labai geras projektas. Labai naudinga informacija. Tik pasidarė labai liūdna, kad šitaip patys nesuvokdami nuodijomės ir nuodijom savo vaikus… Gal ateity reikėtų diskusijų apie alternatyvas? Papildomos informacijos apie sveiką, ekologišką maistą, kur galima įsigyti, kaip kiti sprendžia šias problemas…
baski says:
sveikintina tokia iniciatyva. informatyvus ir patogiai naudoti puslapis. iod patikrinau savo saldytuve esanciu produktu etiketes ir kelis produktus jau “ikeliau” i sia svetaine. taip pat placiai isplatinau draugu tarpe, manau bus daug susidomejusiu. iod nesu tokia naivi ir nesitikiu, kad labai stipriai pavyks paveikti gamintojus, taciau mes kaip vartotojai bent jau galesime atsirinkti geresnius produktus. palinkesiu jums sekmes!
nesamone rasot! tokie kaip E egzistuoja ir oboliuose is jusu nuosavo sodo. jei nezinot – tai nerasykit. nuo kada kola nerekomenduojama o lietuviski pieno produktai sukelia astma viduriu leidima ir yra kenksmingi????? nauja zelandija iod ir australija remiates? iod na nereikia…. pasikonsultuokit su profesionalais kurie SUPRANTA kas yra E ir kokie yra kenksmingi ir kokie ne.
Miela iod Renata, deja tie patys Jusu minimi “profesionalai” ir “ekspertai” dar pries pora metu aiskino, iod kad visi tie priedai yra visiskai nekenksmingi. iod Dabar, jau kai kurie sukelia vezi ir tt. Taip kad ju “kompetetinga” nuomone nuolat kinta, o nuodyjames mes ir nuodyjam savo vaikus. Beje tie patys medikai ir tt. neoficialiai pripazysta, kad tu visu priedu reikia labai vengt, deja to jie negali sakyt viesai, nes bijo teismu su maisto korporacijom. Taigi, iod pirmyn www kurejai, jus paciu laiku ir vietoj.
pritariu is dalies renatai :) tarkim kodel cococoloj nera angliarugstes, juk ji irgi yra zimyma E290, ka norit pasakyt ji nekenksminga? kitaip iod pasak

No comments:

Post a Comment