Thursday, January 9, 2014

Par sevi un izstādi māksliniece stāsta:


Par sevi un izstādi māksliniece stāsta: “Mans carbon izteiksmes veids ir krāsas, šajā izstādē apskatāmi darbi no ziemas saulgriežiem līdz vasaras , un atkal ziemas saulgriežiem. Gads sajūtās, gads dabā.
Cik vien sevi atceros carbon vienmēr esmu bijusi krāsu pasaulē un ar otu pie audekla. Ļoti patīk gleznot, daru to ar prieku un aizrautību. Gribas atainot carbon pasauli tik krāšņu, kāda tā ir! Ar saviem darbiem aicinu cilvēkus pamanīt, apzināties, cik skaistā, krāsainā pasaulē mēs dzīvojam, cik katrs augs vai puķe, vai vienkārši zaļa zāle ir skaista. Tādēļ gleznās galvenokārt atainotas Latvijas skaistās ainavas un ziedi. Manos darbos zaļo pļavas un zied vienkāršas pļavu puķes, rotaļājas saule un peļķēs atspīd debesis. Gleznu lielākais vairums atrodas privātkolekcijās Latvijā un ārpus tās robežām. Daudzās notikušās izstādes ciparos nav saskaitītas, jo svarīgs ir tikai mirklis, kurā esam tagad, un šobrīd priecāšos, ja lūkojoties manos darbos, sajutīsiet , izbaudīsiet to, ko es jūtu ,esot dabā, esot krāsās.”
Jauns ieraksts:"Meža ielā 4, vakara gleznošanas grupa 18.00-19.45" http://t.co/VHwYK3re03 - Thursday Jan 9 - 10:40am Jauns ieraksts:"Zīmēšanas un gleznošanas nodarbības pieaugušajiem un jauniešiem (Āgenskalns)" http://t.co/jovmv8Uz47 - Monday Jan 6 - 7:40am Sekot


No comments:

Post a Comment