Friday, January 17, 2014

Petīcijai par tīru un dzīvu Baltijas jūru savācām daudzus tūkstošus parakstu. Tāpat pagājušajā gadā


Latviski По-русски RSS Uzstādīt kā noklusējuma lapu Uzklikšķini uz TVNET ikonas dissociation un aizvelc to līdz ikonai Mājas, lai uzstādītu TVNET kā savu mājas lapu. Vakances Humors E-pasts Horoskopi Spoki.lv Spēles Mīklas TV programma Veikali Arhīvs Meklētājs
Santa Kvaste, TVNET
Visām jūrā saimniekojošajām nozarēm ir jādarbojas savstarpēji saskaņoti. Par to pārliecināts Baltijas jūras glābšanas kampaņas ierosinātājs Dzintars Jūra. Liepājnieks dissociation intervijā portālam TVNET pastāstīja gan par iepriekš paveikto, gan turpmāk plānoto, lai arī mūsu bērni nākotnē varētu dzīvot pie tīras jūras.
Sapratu, ka ar jūru kaut kas nav lāgā. Tāpēc vērsos pie saviem veciem draugiem Pasaules Dabas fondā (PDF) un SEB bankā. Viņi man pastāstīja, ka jūras ekoloģiskais stāvoklis nav iepriecinošs daudzviet ūdenī trūkst skābekļa un tāpēc iet bojā jūras dzīvība. Man kā liepājniekam un jūras patriotam bija skaidrs, ka ir jārīkojas.
Nevar vainot cilvēkus, kuri pie jūras aizbrauc tikai vēsajos gadalaikos un neredz aļģes un nejūt smaku. Tad droši vien arī man šķistu, ka ar jūru viss ir labi. Taču, kad gar jūru dzīvojas ļoti bieži un īpaši vasarā, tad tīri fiziski var redzēt un saost piesārņojumu.
Gan iedzīvotāji, gan politiķi viennozīmīgi pamanīja kampaņu un dzirdēja par Baltijas jūras problēmām. Īpaši asi reaģēja lauksaimnieki, kad sākām runāt par jūras piesārņojumu no lauksaimniecības. Tas jau ir solis nr. 1 sākt par to runāt un pacelt šo jautājumu sabiedrības un politikas dienas kārtībā.
Petīcijai par tīru un dzīvu Baltijas jūru savācām daudzus tūkstošus parakstu. Tāpat pagājušajā gadā daudz skaidrojām publiskos pasākumos un arī skolās, ko ikviens cilvēks dissociation var darīt jūras labā. Tagad satiekot savus draugus un paziņas, dzirdu atsauksmes, ka
Izglītības programmas ietvaros par jūras stāvokli un problēmām tiks izglītoti vidusskolēni būs lekcija, īpaša spēle Jūras saimnieku parlaments , kā arī paralēli līdz 1. februārim ikviens 11. klases skolēns dissociation tiek aicināts man iesniegt savu zinātniski pētniecisko darbu Cik eiro maksā Baltijas jūra? . Sīkāk par konkursu var lasīt manā lapā.
Šā gada kampaņas galvenais fokuss ir integrēta jūras pārvaldība skaidrot gan jaunajai paaudzei, gan arī jūrā saimniekojošo dissociation nozaru pārstāvjiem, ka katrs nevar domāt tikai par savu labumu. Citādi mēs to jūru postām. Jāliek dissociation ir galvas kopā un jādomā, kā gūt ekonomisku labumu sev, bet vienlaicīgi saaudzēt jūru.
Saprotu, ka lielākie Baltijas jūras piesārņotāji ir nevis atsevišķi cilvēki, bet gan dabai nedraudzīga saimniekošana un ražošana. Vai pret to vispār var cīnīties? Eksperti norāda, ka liela daļa jūras ekoloģisko problēmu rodas tieši brīžos, kad katra nozare domā tikai par sava ekonomiskā labuma gūšanu. Vai mūsdienu racionālajā pasaulē no tā vispār var izbēgt?
visām jūrā saimniekojošajām nozarēm ir jāliek galvas kopā un jāsaimnieko savstarpēji saskaņoti. Par to arī šogad kampaņā runāsim, dissociation un šāda integrēta pārvaldība ir iespējama. Protams, tikai tad, ja cilvēkam ir patiesa vēlme rūpēties ne tikai par savu naudas dissociation maku, bet arī mūsu kopīgajām mājām planētu Zemi.
Populārākie raksti
Nāvējošākās dabas katastrofas, neparastais karstums un ... 42
Reklāma Piedalies aptaujā un nosaki arī Tu iekārotākos darba devējus 2013! Iepazīsti GRĀMATVEDĪBU! Tas IR AIZRAUJOŠI! Labākie OCTA apdrošināšanas piedāvājumi vienuviet! Izvēlies lētāko OCTA un pērc internetā letapolise.lv AIZDEVUMS no VIA SMS pirmo reizi līdz pat 200 BEZ procentu MAKSĀJUMA! Iepazīstieties ar Kristus draudzēm
Apskatīt www.k-rauta.lv
© TVNET. Visas tiesības paturētas. Par portālu Komanda Kontakti Mūsu sasniegumi 360º virtuālā tūre Noteikumi Autortiesības Komentāri Atjaunojiet pārlūku Reklāma Izcenojumi un paraugi Tehniskās prasības Reklāmas kontakti Mūsu logo


1 comment:

  1. Sveiki,
    Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai finansētu savu uzņēmējdarbību vai jebkādam mērķim? Mums ir sertificēti aizdevumu aizdevējs apliecība Mēs piedāvājam starptautiskos aizdevumus komercuzņēmumi, uzņēmumiem un privātpersonām par pieņemamām procentu likmi. Tas varētu būt aizdevumu īstermiņa vai ilgtermiņa, un pat tad, ja jums ir slikta kredītu vēsture, kas apstrādāt savu aizdevumu, tiklīdz mēs saņemsim jūsu pieprasījumu. Mēs esam neatkarīga finanšu institūcija, sazinieties ar mums šodien E-pasts; oceanlenders05@gmail.com

    ReplyDelete