Thursday, January 16, 2014

Jā, trypsin noliku trypsin priekšā Nordea Rīga maratona mājas lapā esošo treniņu plānu, skrēju pēc t


Sākums VSK Noskrien Krekli Skriešanas trypsin seriāli Skrien Latvija Blogi Forums Kalendārs Reitings trypsin Reitinga nolikums Noskrietais Motivācija Rekordi Renča skaitlis Cīņas nedēļa Distances Dienas pēc kārtas Tempa kalkulators Noskrietā aprēķinātājs Apkārt pasaulei Karte Lojalitātes karte VSK Noskrien
Komandas blogi Galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet trypsin (38) - 12/01 14:05 Signis Pie kā 12 stundās aiztipinājusi ‘Cielaviņa’? trypsin (5) - 04/01 13:05 BaibaN Sports nav priekš Jums (24) - 03/01 09:36 topinjs No 113 līdz 83 kg gada laikā (0) - 02/01 12:01 Mijamoto Kad visa pasaule sadevās rokās manis dēļ (14) - 27/12 12:51 Jete
Komanda piedalās 16. janvāris 06:00 - [Pārdaugavā] Atslābumam NĒ! 43. koptreniņš – uz Andrejsalu (6) 18. janvāris 10:00 - Skrienu, skrienu vēl! (SSV) 6.koptreniņš – apkārt “LBē” (17) 18. janvāris 16:00 - Katrīnas kauss 2014 (1) 19. janvāris 10:30 - XXV international half marathon “Vila De Santa Pola 2014″ (2) 21. janvāris 18:30 - [Teikā] Atslābumam NĒ! 2.13.koptreniņš (2) 22. janvāris 19:00 - “Divplākšņi nesnauž” 32. koptreniņš (3) 23. janvāris 06:00 - [Pārdaugavā] Atslābumam NĒ! 44. koptreniņš (2)
Motivācija skriet treniņos sastāv ne tikai no paša apņemšanās, plāniem un tauvojošām sacensībām, bet arī no dažādiem trypsin sīkumiem. Maza motivācija ir virtuālās nozīmītes, ko var iegūt pierakstot savus skrējienus šeit. Viena no tām ir tāda, kuru iegūst tas, kurš pirmais no rīta ir gājis skriet. Šo nozīmīti ir ļoti grūti dabūt savā īpašumā, trypsin jo reti kurš spēj piecelties agrāk par Ingu un noskriet. Viņa to dara gan ziemā, trypsin gan vasarā. Katru rītu noskrien piecus kilometrus, jo skriešana ir viņas bauda. Pie tam, tieši pusmaratons Nordea Rīgas maratonā viņai pagājušo gadu bija pirmais.
Atbilde ir vienkārša ļoti patīk! Īstenība tā ir viena liela bauda brīvība, enerģija, spēks un pozitīvisms. Un, ja vēl tiec laukos pie dabas… Skriešana no rītiem pamodina un iedod dienai tādu foršu iesākumu. Es dzīvoju Rīgas centrā, bet rīts, kad pār pilsētu aust saule un uz ielām ir tikai sētnieki un kaķi, un gaiss pat smaržo. Jā, arī centrā. Un tad nu nemanot gribas smaidīt. Vakaros savukārt atšķetina visus mezgliņus galvā, kas pa dienu izveidojušies, un ļoti labi kompensē trypsin ofisā pavadītās stundas. Vēl man liekas, ka ļoti vienkārši it kā nemanot trypsin skriešana sakārto cilvēku gan fiziski, gan garīgi. Bet īstais vārds kopumā, kāpēc skrienu laikam ir viens – skriešana ir bauda.
Tā pa īstam man vienmēr gribējies kaut ko fiziski darīt. Laikā, kad vajadzēja vakarus brīvus, visvienkāršāk bija aiziet paskriet no rīta. Tā tas sākās, un šobrīd darbdiena bez ik rīta piecīša ir savādāka darbdiena. Garākus gabalus gan sāku skriet gatavojoties tieši savam pirmajam pusmaratonam. Pirms tam no tādām ilgām aktivitātēm priekšroka trypsin tika dota velosipēdam.
Aktīvi kaut ko darīju vienmēr, bet to nevar īsti par sportošanu nosaukt. Bērnībā man vairāk bija dejošana, un fizkultūra trypsin nebija mīļākā stunda. Biju sīka un nevarēju izpildīt normatīvus. Vienīgi slēpot un slidot ļoti patika, kā arī tās āra un pagalma aktivitātes, kas visiem bērniem. Vidusskolā gan fizkultūra jau bija topā nomainīju skolu, un skolotājam arī droši vien bija nozīme. Atceros, ka pēdējā klasē pat gāju skriet krosiņus pa vakariem, lai labā laikā jūdzi noskrietu.
Varbūt tā liekas, bet rīta skrējieni neskaitās – tā ir pamošanās. Kaut gan kilometri kopā sakrīt. No rīta nevaru atļauties garākus skrējienus, bet īstais kaifs ir tieši garajos, tāpēc garos vakaros un brīvdienās.
Jā, trypsin noliku trypsin priekšā Nordea Rīga maratona mājas lapā esošo treniņu plānu, skrēju pēc tā. Sākumā lielākās šaubas bija par garo treniņu, jo tētis, kurš jaunībā bijis lielais orientierists un daudz skrējis, trypsin mani visu laiku baidīja. Viņš teica, ka es nezinu, ko nozīmē 20 kilometrus noskriet, ka tas nav tā kā 3 stundas ar riteni braukt. trypsin Plānu man sanāca pārpildīt, vēl paralēli gāju arī uz zāli un baikiem. Kā jau teicu iepriekš, tieši garais treniņš iedeva pārliecību par to, ka varu un noskriešu. Īpaši tāpēc, ka sanāca neplānots un spontāns gāju skriet mazāku distanci, bet beigās trypsin faktiski visu pusmaratonu pieveicu.
Vēlme paslinkot nebija vispār, trypsin jo arī līdz pirmajam pusmaratonam trypsin visu laiku kaut ko darīju ik rīta 5-iishi, sporta zāle, body bike, velo, slēpes, snowboard. Jja ārā labs laiks, vispār nevaru telpās nosēdēt. Tā kā nekāda slinkuma! Ja nu kādreiz no rītiem ļoti miedziņš, bet tad parasti padomāju, cik labi būs pēc skrējiena.
Tā būs fantastiska sajūta, kad šis darbiņš būs padarīts. Pirmais vienmēr ir īpašs. Tāpēc nezaudēt ticību sev un mērķim. Puse no uzvaras ir galvā, otra puse treniņi. Ja ir grūti, varbūt var sevi palutināt vienu reizi un pēc tam ar dubultu spēku uz priekšu. Nu tā, lai prieks nomāc nogurumu!
Ilgi domāju, ka pusmaratons ir mana distance. Varbūt tā arī ir, bet noskriet 20km vairs nav izaicinājums. Un uz laiku es laikam tik ļoti nekoncentrējos. Lai gan – vien

No comments:

Post a Comment