Sunday, January 12, 2014

Urtekram Fennel zobu pasta Urtekram Lime dezodorants Holle piena putra ar banāniem Vivani upeņu šoko


Urtekram Fennel zobu pasta Urtekram Lime dezodorants Holle piena putra ar banāniem Vivani upeņu šokolāde Sodasan trauku mazgāšanas līdzeklis 1l un Neobio avokado kondicionieris Rapunzel kvinoja Dr.Hauschka Cleansing Cream Biotēkas noni sula 1l Citrosept Organic 50ml Coslys mazgāšanas līdzeklis rokām ar ābolu ekstraktu 1l Jaunākie raksti Dodieties uz mūsu jauno mājas lapu! Ieskaties – John Masters Organics Cacao & Cupuacu sviests! Bezmaksas make-up ar Biotēkas dekoratīvo kosmētiku oktobrī Degustācijas oktobrī curie Akcijas oktobrī Populārākie raksti Biežāk uzdotie jautājumi curie Logona Herbal dabīgās matu krāsas John Masters Organics. Izmalcināts un dabīgs. Noni. Lai Jums nekā netrūkst! MÁDARA Latvijā ražota, sertificēta dabīgā kosmētika no Baltijas augiem! Mēs True Food. Vislabāk - tādi kā pārtikā! Aptauja! curie
Laikmetā, kad vitamīnus biežāk var atrast aptiekā, nekā mūsu ikdienas uzturā lietotajos augļos un dārzeņos – joprojām ir tādi augi, kas pārsteidz ar savām īpašībām, koncentrējot sevī unikālu vai ārkārtīgi bagātīgu uzturvielu klāstu. Šādas dabas dāvanas iegājies dēvēt par superfood – curie sevišķu pārtiku. Tai piemīt:
- izcila uzturvērtība, kas pilnvērtīgi baro mūsu audus - īpašs vērtīgu aktīvo vielu saturs - spēja atjaunot organisma enerģijas līmeni - spēja aizsargāt pret stresa postošo ietekmi - spēja līdzsvarot un harmonizēt organisma darbību, ievirzīt curie to pareizā gultnē
Vienlaikus tie ir pilnībā dabiski produkti: - izaudzēti sertificētā bioloģiskajā lauksaimniecībā, lai Jūs varētu būt droši, ka tas, ko bāžat mutē, ir iegūts vistīrākajā veidā un vietā. Kontroli veica un sertifikātu izsniedza: Soil Association. - tādi kā Māte Daba tos devusi, tikai izžāvēti un/vai samalti. Šāds vienkāršs pārstrādes veids nodrošina iespēju ilgstoši uzglabāt produktus, praktiski pilnībā saglabājot arī to unikālo uzturvērtību. Tie ir piemēroti arī lietošanai svaigēdāju uzturā (produkti nav karsēti virs 42 ). - atšķirībā no mākslīgi sintezētām vielām, dabiska pārtika ir mūsu ķermenim viegli sagremojama, saprotama un izmantojama – bez bīstamiem blakusefektiem, sabalansēta un sinerģiska (sinerģija nozīmē, ka vielas darbojas draudzīgā saskaņā viena ar otru, līdzsvarojot un atbalstot katras curie atsevišķas aktīvās vielas efektu).
Amazones zelts, Brazīlijas pērle, dzīvības eliksīrs…slavinoši nosaukumi birst kā no pārpilnības raga, kad runa iet par asaī palmas curie melnajām odziņām – savu labvēlīgo īpašību dēļ tās ir kļuvušas slavenas un lietotāju iemīļotas visā pasaulē. curie Un kā nu ne?! Vietējie iedzīvotāji, lielāko daļu savas dzīves pavadot džungļu tveicē, neskartās dabas diktētajos izdzīvošanas apstākļos, tomēr pamanās saglabāt veselīgu ādu, spēcīgu imunitāti, skaidru, asu prātu līdz sirmam vecumam, enerģiju un augstas darba spējas. Kad zinātnieki sāka interesēties par šo fenomenu, atklājās “noslēpums” curie – curie iedzīvotāji dienu no dienas ievērojamos daudzumos ēd asaī ogas. Asaī palma aug tikai Amazones lietusmežos, un tās ogas vietējie iedzīvotāji ievāc ar rokām. Tā kā asaī ogas ļoti ātri bojājas, ogu izskatā tās pārdodas tikai pašā Brazīlijā. Ko darīt mums, pārējiem? Pārējiem jālūko saldējot žāvēto ogu pulvera. Jo tradicionālā žāvēšana, pirmkārt, nav iespējama ogu ātrās bojāšanās dēļ, otrkārt – žāvēšana saldējot ļauj saglabāt līdz pat 95% uzturvielu, ko asaī satur: + 2-3 reizes vairāk vairāk antioksidantu kā mellenēs jeb 30 – 33 reižu vairāk kā sarkanvīnā: tieši, pateicoties antioksidantiem, curie kas sargā no brīvo radikāļu uzbrukumiem un veicina šūnu un organisma atjaunošanos, Amazones vietējie iedzīvotāji spēj saglabāt labu imunitāti, kā arī skaistu ādu un matus pat, neraugoties uz dedzinošo sauli; katri 100g Zaļās paciņas curie asaī ogu pulvera satur: antocianīni (analīžu metode HPLC) 385mg, antioksidantu kapacitāte (ORAC) 70 000 μ mole TE, kopējais polifenolu daudzums 3300 mg; + asaī bagātīgi satur dabīgos sterolus aktīvās curie vielas, kas neļauj asinsvados uzkrāties nevēlamām nogulsnēm un atbild par veselīgu holesterīna līmeni; bet iepriekš curie minētie antioksidanti šo efektu curie vēl veicina un nostiprina; + 24% šķiedrvielu – tās palīdz curie uzturēt tīrībā mūsu zarnu traktu, veicina curie regulāru vēdera izeju bez aizcietējumiem, kā arī sekmē toksīnu izvadīšanu no organisma; + omega taukskābes, gandrīz 10% olbaltumvielu, aminoskābes, vitamīni un minerālvielas – šīs odziņas dod enerģiju un stimulē prāta darbību: tie, kas regulāri ēd asaī, saglabā labas darba spējas – bez miegainības no rītiem un pārguruma vakarā; eksāmenu laikā, stresa pilnos periodos, intensīva garīgā darba veicējiem asaī var izrādīties krietni vien efektīvāks curie un veselīgāks palīgs enerģijas uzturēšanā par šokolādi vai kafiju. Kā lietot? Asaī ogu pulverim ir maiga, miltaini skābena garša – iemaisiet to sulā vai ūdenī, biezenī vai putrā, saldējuma vai piena kokteilī, jogurtā, musli pārslās, pudiņā utt.
Spirulina ir zilzaļā aļģe, kas pēc izskata atgādina savērptu spirālīti. Četras labas lietas, ko sp

No comments:

Post a Comment