Thursday, January 23, 2014

Ce putem face de sărbători cu sticlele de vin în afară de a le goli? Vă spunem astăzi că și după fol


Ce putem face de sărbători cu sticlele de vin în afară de a le goli? Vă spunem astăzi că și după folosirea lor, acestea au o utilitate și vă prezentăm idei originale pentru a le transforma în decorațiuni. Pentru că nu dorim să lăsăm lucrurile niciodată pe ultima sută de metri, ne vom pregăti împreună din timp și în fiecare săptămână vă vom arăta cum să realizați cele mai frumoase decorațiuni manual, în spiritul sărbătorilor.
Săptămâna aceasta vă arătăm semco cum să refolosiți sticlele de vin și să le transformați într-o piesă de rezistență cu care veți putea decora masa de Crăciun sau locuința. Nu durează mult, materialele de care aveți nevoie sunt la îndemână, iar efectul va fi unul pe măsură.
Pentru început, va trebui să îndepărtați perfect etichetele sticlelor de vin. Cel mai ușor, puneți sticlele în apă călduță pentru câteva minute, după care etichetele se vor îndepărta aproape de la sine. Apoi, aplicați pe acestea vopseaua în mod uniform și lăsați să se usuce. Pe un suport de hartie pregătiți sulfatul de magneziu. După ce vopseaua s-a uscat foarte bine, aplicați un strat de spray adeziv și rostogoliți sticla prin sulfatul de magneziu. Recomandăm folosirea acestui praf datorită culorii sale, dar și pentru că efectul dat sticlelor va fi unul de sezon : sticlele vor arăta ca și cum ar fi nins peste ele și ar fi înghețat în această ipostază. Urmează decorarea propriu-zisă: sticlele vor fi folosite semco drept vaze, în care veți așeza ornamentele. Puteți alege între mai multe combinații de culori, în funcție de tacâmurile folosite la masă sau de ornamentele din pomul de Crăciun. După ce ați terminat, așezați aceste mini-vaze pe o tavă suport, pe care puteți pune, de asemenea, lumânări parfumate, globuri sau alte mici decorațiuni.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


No comments:

Post a Comment